Tanulj a számítógépen az egyedi tanulószobában!

  • Tanulj különböző szoftverek segítségével
  • Hallás - és szövegértés fejlesztés
  • Nyelvtani szerkezetek begyakorlása
  • Szókincsbővítés
  • Nyelvvizsga felkészülés

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az angoltanulás már nem csupán egy száraz tankönyvből és egy vaskos szótárból áll - millió és egy mód van arra, hogy fejlesszük a tudásunkat és ennek az egyik legnépszerűbb módszere a különféle szoftverek és online feladatok használata. 

Ez teljesen más készségeket aktivizál mint egy tantermi óra. Mindenki a saját tempójában halad és a programok úgy vannak összeállítva, hogy a nyelvtantól kedzve a szövegértésen át a szókincsig mindent átfedjen. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy megnyitom a saját tanulószobámat, ahol a diákok az óra után tudnak önállóan gyakorolni a számítógépeken. Minden 60 perces óra után fél órát tölthetsz a tanulószobában, ilyenkor többnyire azt az anyagrészt gyakoroljuk, amit éppen ávettünk, de akár már készségre is koncentrálhatsz. 

A nyitott tanulószobának az a lényege, hogy előre lefoglalhatsz egy laptopot, amin aztán rengeteg program közül válogathatsz. Mindenki talál a szintjének megfelelő feladatokat; legyen akár teljesen kezdő vagy anyanyelvi szinten. Mielőtt elkezdenél dolgozni rajta átbeszéljük, hogy mi a célod, és az alapján választunk egy programot. Folyamatosan nyomon követem, hogy meddig jutottál, illetve hogy mivel szeretnéd folytatni a következő alkalommal. 

A tanulószobához nem kell semmi más egy füzeten és egy tollon kívül - ha pedig elakadsz vagy kérdésed van, én végig ott leszek hogy segítsek.

Nézd meg, milyen játékos feladatokat állítottam össze itt vagy itt:

Nézd meg, hogyan működnek a programok: